Barbatul de la Bosanci confirmat cu Coronavirus – s-a plimbat pe la rude si a fost la biserica. Bomba Biologica!

Inconștiență crasă a bărbatului din Bosanci, întors din Belgia și confirmat luni seară cu coronavirus. Acesta nu a spus consătenilor că a fost în străinătate și nici nu a stat în izolare la domiciliu. În tot acest timp el a mers prin comunitate, în vizită la rude, la cumpărături și chiar la adunări, făcând parte din cultul „Oastea Domnului”.

Bărbatul de 55 de ani a fost depistat cu coronavirus după ce s-a prezentat singur la spital, având simptome de răceală. Acesta are probleme pulmonare cronice. Medicii l-au testat pentru coronavirus tocmai pentru că le-a spus că a fost în străinătate. Autoritățile din Bosanci au intrat în alertă și au sesizat DSP Suceava dar și ISU SUceava.

Primarul Neculai Miron a reușit să refacă traseul parcurs de bărbat și să identifice persoanele cu care acesta a intrat în contact. Vorbim despre zeci de persoane. Neculai Miron spune că situația este destul gravă dar că bărbatul nu a știut că este bolnav, neavând simptome alarmante până luni.

Toți cei care au intrat în contact cu acesta trebuie să fie izolți la domiciliu iar apoi testați. În acest sens, se va efectua o anchetă epidemiologică în localitate.