Ingrediente:

  • 500 g file de pui
  • 300 g ciuperci champignon
  • 2 cepe
  • 200 g cașcaval dat prin răzătoare
  • 200 ml smântână
  • 50 g făină
  • 30 ml ulei
  • 20 g unt

Mod de preparare:

1. Cu ajutorul unui cuțit, tăiem ciupercile mărunt și le prăjim într-o tigaie încinsă cu ulei.

2. Adăugăm untul, uleiul, fileul de pui tăiat mărunt și gătim la foc mic 15 minute.

3. Într-un bol separat, turnăm smântâna. Adăugăm făina și amestecăm bine.

Punem compoziția pe foc mic.

4. Într-o tavă de copt, așezăm carnea și ciupercile pregătite anterior. Turnăm sosul de smântână iar pe deasupra adăugăm cașcaval dat prin răzătoare.

5. Coacem la temperatura de 180 de grade, timp de 35 de minute.

Poftă bună!