Această reţetă a fost găsită în 1972 într-o mănăstire budistă din Tibet. Era veche de 5000 de ani, potrivit doctorulzilei.ro.

Cum se prepară?

  • Adaugă 350 de grame de usturoi într-un borcan de sticlă.
  • Toarnă 220-250 de grame de alcool de 95-96 de grade.
  • Atenție! Alcoolul nu trebuie să conţină alte substanţe ca metanol.
  • Închide ermetic borcanul şi pune-l în frigider 10 zile.
  • În a 11-a zi, filtrează conţinutul.
  • Lichidul rezultat se pune înapoi în borcan.
  • Se mai ţine la frigider încă 2 zile.

TRATAMENT

După această perioadă, remediul este gata pentru a fi folosit.

Picăturile se iau cu lapte sau apă, înainte de masă, după cum urmează:

NUMĂR DE PICĂTURI

Ziua 1 – Mic dejun 1 / Prânz 2 / Cină 3
Ziua 2 – Mic dejun 4 / Prânz 5 / Cină 6
Ziua 3 – Mic dejun 7 / Prânz 8 / Cină 9
Ziua 4 – Mic dejun 10 / Prânz 11 / Cina 12
Ziua 5 – Mic dejun 13 / Prânz 14 / Cină 15
Ziua 6 – Mic dejun 16 / Prânz 17 / Cină 18
Ziua 7 – Mic dejun 12 / Prânz 11 / Cină 10
Ziua 8 – Mic dejun 9 / Prânz 8 / Cină 7
Ziua 9 – Mic dejun 6 / Prânz 5 / Cină 4
Ziua 10 – Mic dejun 3 / Prânz 2 / Cină 1
Ziua 11 – Mic dejun 15 / Prânz 25 / Cină 25
Ziua 12 – Mic dejun 25 / Prânz 25 / Cină 25

Continuă cu 25 de picături de 3 ori pe zi, până termini întreaga cantitate.

ACEASTA TERAPIE SE POATE FACE DOAR O DATĂ LA 5 ANI!

Vindecă următoarele boli:

  • Ateroscleroza
  • Sinuzita
  • Hipertensiunea
  • Bolile de plămâni
  • Artrita şi reumatismul
  • Afecţiunile de vedere şi de auz
  • Impotenţa
  • Lipsa de apetit
  • Gastrita, ulcerul şi hemoroizii
  • Curăţă corpul de grăsimi şi pietre
  • Imbunataeste metabolismul şi venele vor redeveni elastice
  • „Topește” cheagurile de sânge
  • Reglează greutatea corporală
  • Absoarbe tumorile interne şi externe