Ingrediente:

  • 8 cartofi mari
  • o conservă ciuperci
  • 2-3 cepe roșii
  • 3 gogoșari
  • 3 castraveți murați
  • 150 g măsline
  • 1 lingură muștar
  • 3 linguri oțet
  • 5 linguri ulei

Mod de preparare:

1. Pentru început, curățăm cartofii și îi punem la fiert.

2. Cu ajutorul unui cuțit, tăiem ciupercile mărunt. Procedăm la fel și cu ceapa, ardeii și măslinele.

3. Castraveții îi tăiem rondele iar gogoșarii fâșii,

4. Într-un bol separat, amestecăm uleiul, otetul, mustarul, sarea si piperul.

5. După ce s-au răcit, tăiem cartofii cubulețe. Adăugăm legumele pregătite anterior iar la final turnăm dressing-ul. Amestecăm bine până la omogenizare.

Poftă bună!