6 Motive pentru care ar trebui să mânânci supă de oase macar odată pe săptămână

Ceea ce urmeaza sa va spun nu este nimic nou: supa e oase este unul din cele mai sanatoase mancaruri!

Ce este supa de oase?

Inainte sa vedem beneficiile de sanatate ale supei de oase, ar trebui sa stii ce este aceasta. Foarte posibil sa fi auzit, dar niciodata sa nu te fi gandit ce este sau sa fii atras. La urma urmei, cand auzi de „supa de oase” nu suna a ceva ce ai dori sa mananci.

Cu toate astea, este extrem de sanatoasa si delicioasa! Aceasta se fierbe foarte mult si nu doar ca acest lucru ii da o aroma puternica din oase si carne, dar de asemenea produce o gelatina (care este bogata in colagen). Toate minieralele din oase sunt eliberate, facand supa EXTREM de sanatoasa. Iata beneficiile sale:

  • Buna pentru intestin. Aceasta imbunatateste digestia si ajuta la tratarea leziunilor intestinale.
  • Este buna pentru par, unghii si piele. Colagenul este o proteina care mentine pielea sanatoasa si tanara
  • Promoveaza sanatatea oaselor. Mananci toti nutrientii care vin din oasele animalelor, asadar nu ar trebui sa te surprinda faptul ca e buna pentru sanatatea oaselor. Contine foarte mult magneziu, calciu si alte minerale bune pentru oase.
  • Lupta cu inflamatia. Supa de oase este bogata in amino acizi precum arginina, prolina si glicina, toti acestia ajutand la reducerea inflamatiilor. Studiile au descoperit ca arginina este foarte eficienta pentru stoparea inflamatiilor din organism. Ca bonus, glicina te ajuta sa dormi mai bine noaptea.
  • Amelioreaza durerile articulare. Ce cauzeaza dureri articulatiilor tale? Umflaturile, bineinteles! Multunita proprietatilor sale antiinflamatoare, aceasta reduce inflamatia si te ajuta sa gestionezi durerea. Datorita nutrientilor din oasele animalelor si din articulatii, iti imbunatateste sanatatea articulatiilor.
  • Imbunatateste imunitatea. Mama ta mereu ti-a spus sa mananci supa de pui cand erai bolnava. Acest remediu chiar este eficient! Supa de pui, ca si cea de oase creste imunitatea si poate opri infectiile.

Acestea sunt doar unele dintre multele beneficii ale supei de oase, motiv pentru care ar trebui sa o consumi saptamanal!

Lasă un comentariu