Cheia slabitului sanatos este sa mentii nivelul glicemic la un nivel optim pe tot parcursul zilei. Acest lucru poate fi facut prin dieta. Nu conteaza cat de mult mergi la sala. Daca nu tii nivelul de glicemie sub control, vei acumula grasime. Asadar, ce spui daca tii nivelul de zahar din sange la nivel mic pentru perioade lungi de timp? Cu mancaruri sanatoase sanatoase!

Uleiul de cocos este cel mai eficient pentru a slabi

Consumand ulei de cocos pentru a slabi este mai eficient decat crezi. Iata de ce functioneaza:

  1. Nivelul crescut de acizi grasi saturati (AGS) din ulei ajuta la stimularea metabolismului
  2. Uleiul de cocos scade apetitul si nevoia de mancare
  3. Uleiuld e cocos mentine un nivel hormonal optim

Cum sa folosesti uleiu de cocos pentru a slabi

Folosind ulei de cocos in fiecare zi pentru a slabi este foarte usor si practic. Tot ce trebuie sa faci este sa iei o lingura de ulei cu 15-20 minute inainte de fiecare masa. Facand asta vei reduce apetitul si te vei satura mai repede. Uleiul de cocos este eficient, insa trebuie sa tii cont totodata de dieta ta, de nivelul de activitate si de cat dormi.

Beneficiile uleiului de cocos

Uleiul de cocos este bogat in grasimi saturate si are efecte diferite fata de alte grasimi din dieta ta. Aceste grasimi ajuta la arderea grasimilor si produc un nivel de energie rapid in organism. De asemenea cresc nivell de colesterol HDL(colesterol bun) care este cunoscut pentru reducerea riscurilor de boli de inima.

Spre deosebire de alte grasimi, cele din nuca de cocos se duc direct la ficat, unde sunt folosite ca o sursa rapida de energie sau transformate in ketone.

Ketonele pot avea beneficii puternice pentru creier si sunt studiate pentru a fi folosite pentru epilepsie, Alzheimer si alte boli.

Pentru a te asigura ca obtii toate beneficiile uleiului de cocos, este improtant ca atunci cand il cumperi sa alegi ulei de cocos virgin – nu varianta rafinata/procesata!